Zó zet jij de perfecte sweet table neer

11 oktober 2019

Een feest is tegenwoordig pas compleet als er een overheerlijke sweet table aanwezig is. En deze tafel, vol met (zoete) lekkernijen, komt dan ook in vele soorten en maten. Ben jij op zoek naar een unieke – en aaibare(!) – sweet table, waarmee je zeker de aandacht trekt? Lees dan deze blog over de fluwelen sokkel van Luukzuilen en ontdek de vele mogelijkheden.

Personaliseren is het geheime ingrediënt van de party planning 2020.

Als party planner moet je van vele markten thuis zijn. Zo moet het feest zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant. Wat is de reden van het feest? Gaat het om een kinderfeest, een gender reveal party, sweet sixteen of een bruiloft. En welk thema sluit hier het beste bij aan? Een jungle thema, unicorn thema of meer gedacht vanuit kleuren als pastel, fluor of wit en goud? Hierbij behoren decoratie items als een ronde backdrop, een donut wall of ronde sokkels tegenwoordig ook tot de standaarduitrusting van een party planner. En binnen jouw speelveld wil je natuurlijk graag opvallen en unieke thema’s neerzetten. En dit is waar een gepersonaliseerde sokkel dan het verschil kan maken waardoor jij er bovenuit springt!

 

Sweet table als onderdeel van het thema

Functionele decoratie is vaak statisch en lang niet altijd onderdeel van het themafeest. Tot nu toe! Een fluwelen sokkel is naast functioneel, ook nog eens zeer decoratief. Door deze sokkel zelf samen te stellen en af te stemmen op het thema, gaat deze helemaal op in de feest decoratie. Want naast de heerlijke zoetigheden die op de sokkel staan, is de fluwelen sokkel zelf ook niet te weerstaan door zijn hoog aaigehalte.

 

Hoe kan jij de fluwelen sokkel van Luukzuilen inzetten op jouw themafeest?

Er zijn een paar zaken waar je rekening mee kan houden bij het samenstellen van jouw perfecte sweet table, gemaakt van fluwelen sokkels:

 • Hoogte fluwelen sokkel:
  De juiste hoogte wordt mede bepaalt door de gasten. Treft het bijvoorbeeld een kinderfeest, dan is een lagere fluwelen sokkel waarschijnlijk wenselijk, zodat de kleine gasten ook mee kunnen kijken als de taart wordt aangesneden. Daarnaast kunnen er ook meerdere hoogtematen ingezet worden, wat zorgt voor een leuk en speels effect.
 • Breedte fluwelen sokkel
  Als u de breedte van de sokkel wilt bepalen, is het raadzaam om te kijken naar de objecten die erop komen. Komt er een grote etagère op, kunt u kiezen voor een bijpassende breedte. Maar ook een rechthoekige fluwelen sokkel is bijvoorbeeld mogelijk, zodat er meerdere mensen tegelijk bij de sweet table kunnen.
 • Thema feest
  Een feest kan niet zonder thema, en door het design te kiezen dat past bij uw thema, is er altijd een fluwelen sokkel die bij het thema past. Zo kan er – buiten de standaard kleuren vintage roze, aquablauw en smaragdgroen – gekozen worden voor verscheidene kleuren velvet of velours. De mogelijkheid is er zelfs om meerdere kleuren in één sokkel te verwerken, om de sweet table zo echt passend bij het thema te maken. Maar ook met de plexiglas spiegel plaat valt te variëren, waarbij u de keuze heeft uit onder andere goud en zilver.
 • Design
  Als laatste heeft u ook nog de keuze om de spiegel accenten naar wens op de sokkel te plaatsen. Hierbij kunt u ervoor kiezen om meerdere stroken spiegel plaatjes toe te voegen, dan er standaard worden aangeboden in de webshop.

Kortom, genoeg mogelijkheden voor u om tot de perfecte fluwelen sokkel en sweet table te komen!

Combinatie mogelijkheden

In onderstaande afbeeldingen zijn er combinaties gemaakt met de gouden spiegel accenten zodat u een nog beter idee krijgt welke kleurencombinaties er mogelijk zijn en welke mogelijk het beste bij uw winkel, partyplanner of party decoratie bedrijf past. Wilt u graag uw eigen ideeën bespreken, neem dan contact op met info@luukzuilen.nl en we denken graag met u mee!