Betonlook sokkel

Vanaf 130,00 incl. btw

Let op: I.v.m. de huidige drukte worden bestellingen geplaatst vanaf 17-06-2024 opgepakt na 24-06-2024

Levertijd: 8-10 werkdagen

  • MDF in verstek met bodem
  • Standaard donkergrijze afwerking
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 80 kg
  • Gewicht 30x30x80cm sokkel: 8 kg

Betonlook sokkel

De betonlook sokkel heeft een bijzonder karakter: strak, industrieel en het oogt net zo robuust als echt beton. Maar met één groot voordeel en dat is zijn gewicht, dat door de MDF basis slechts een fractie weegt van echt beton.

Betonlook assortiment
De betonlook afwerking kan worden toegepast op vrijwel elke zuil als aangeboden in de webshop van Luukzuilen. De basis van de sokkel begint bij het aanbrengen van een beton stuc op een MDF basis sokkel. Deze fase bepaalt tevens de structuur van de betonlook pilaar welke door het handmatig opbrengen voor iedere sokkel uniek is. Hierbij is een lichte structuur de standaard. Deze structuur zorgt verder voor diepte in de afwerking welke bijdraagt aan het karakter van de betonlook sokkel. Later in het proces zorgt dit tevens voor de subtiele kleurschakeringen.

Betonlook maatwerk
Betonlook in een kleur of structuur naar wens is ook mogelijk. Om u een beter beeld te geven van deze mogelijkheden zijn samples betonlook gemaakt en met elkaar vergeleken. Bekijk deze in de blog: Betonlook meubel, de trend die blijft.

Kunt u niet kiezen? Standaard biedt Luukzuilen twee populaire betonlook kleuren aan om het keuzeproces wat te vergemakkelijken, namelijk lichtgrijs en donkergrijs welke in veel gevallen zullen voldoen. U hoeft hierna enkel nog de gewenste afmeting te selecteren.