Over Luukzuilen

In 2015 is Luukzuilen opgericht door Luuk Damen. Een eenmanszaak gericht op het vervaardigen van standaard alsmede maatwerk zuilen met net dat beetje extra.

Zuilen en sokkels met net dat beetje extra

Dit is een zeer belangrijk speerpunt. Ik zie zuilen niet zomaar als een rechthoekig object. Een zuil heeft veel meer te bieden dan enkel functionaliteit. De variaties die ermee te maken zijn, zijn eigenlijk eindeloos. De focus ligt daarom op zowel kwaliteit als unieke afwerkingen want alleen een hoogwaardige zuil laat het daarop gepresenteerde product echt tot zijn recht komen.

Wat betreft mijn bedrijfsvoering sta ik voor een persoonlijke benadering van mijn klanten, wat inhoud dat je mij alles over de sokkels kan vragen en ik graag met u meedenk. Dit in combinatie met mijn eigen machinepark, zorgt ervoor dat de sokkels een hoogwaardige afwerking krijgen en snel geleverd kunnen worden in geheel Europa. Mijn ambitie is dan ook om voor iedereen een sokkel te kunnen maken welke precies past in zijn of haar winkel, beursstand of woonkamer!

Over mij

Al van jongs af aan had ik een passie voor het werken met mijn handen. Zoals het sleutelen aan apparatuur en later volledig gespecificeerd op houten objecten. Dit is van een hobbymatig stadium uitgegroeid tot een passie voor maatwerk. En zoals de naam al zegt volledig gericht op het vervaardigen van zuilen.

Hopelijk mag ik binnenkort de maker zijn van uw (maatwerk) sokkel!

Neem contact op