Over Luukzuilen

Praat je over Luukzuilen dan praat je over MDF sokkels. Jarenlange ervaring en volledig gespecialiseerd in (maatwerk) sokkels voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Luukzuilen is gevestigd in een bedrijfspand aan de rand van het centrum te Breda. Als eenmanszaak weet ik snel en persoonlijk uw ideeën om te zetten in concrete producten. Sokkel een saai object? Echt niet! De variaties en afwerkingsmogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Productpresentatie met maatwerk sokkels

Productpresentatie op een beurs of gewoon in uw interieur? Luukzuilen zorgt ervoor dat uw product straalt. Onze sokkels zijn in vrijwel alle afmetingen en kleuren samen te stellen. Dit is mogelijk dankzij het beheer van een eigen machinepark en professionele spuitcabine. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunnen de sokkels snel geleverd worden in Nederland en Europa. Daarnaast worden er ook unieke afwerkingen aangeboden zoals fluweel en spiegelacrylaat, voor degene die op willen vallen.

Ontzorgd tot aan de deur

U staat met uw bedrijf op de beurs, of de winkelopening komt toch al snel dichtbij en er moeten nog snel presentatiemogelijkheden komen om de producten op uit te stallen. Maar heeft u hier eigenlijk geen tijd voor? Luukzuilen heeft veel ervaring in productpresentatie en zorgt ervoor dat uw (maatwerk) sokkels, grote blokken of podiums ook met spoedlevering snel tot uw beschikking zijn.

Neem contact op