Hexagon sokkel

Vanaf 160,00 incl. btw

Let op: I.v.m. de huidige drukte worden bestellingen geplaatst vanaf 19-05-2024 opgepakt na 09-06-2024

Levertijd: 8-10 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • MDF in verstek met bodem
  • Gespoten in zijdeglans RAL-9016
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 60 kg
  • Gewicht 30x80cm sokkel: 7 kg

De hexagon sokkel – ook wel zeskant of honingraat genoemd – is vierkant noch rond wat het een perfecte blikvanger maakt. Door de zes zijden ontstaat een mooie balans tussen strak en zacht, wat zorgt voor een subtiel geheel.

Gemakkelijk uit te breiden
Een ander pluspunt van de hexagon sokkel is het feit dat de zeshoeken perfect in elkaar klikken, zonder dat er loze ruimte ontstaat. Door verschillende hexagon sokkels naast elkaar te positioneren ontstaat er en leuk labyrint wat ook nog eens een efficiënte manier is om uw product op te presenteren. En heeft u een nieuw product, plant of kunstobject erbij dan is uitbreiden van het presentatie oppervlak erg makkelijk. Daarnaast kunt u de positie van de hexagon zuilen door het seizoen heen afwisselen waardoor er weer een frisse indeling ontstaat met nieuwe presentatiemogelijkheden.

Afwerking hexagon sokkel
De hexagon sokkel is in verstek gezaagd en verlijmd, waarna deze wordt afgekant zodat er geen zichtbare naden ontstaan. Vervolgens wordt deze gespoten in meerdere lagen watergedragen zijdeglans lak. Wit (RAL-9016) is hierbij de standaard afwerking, maar een kleur naar wens is natuurlijk ook mogelijk.

Liever een andere afmeting of afwerking? Maatwerk is zeker mogelijk, vraag een offerte aan of mail uw wensen naar info@luukzuilen.nl.