Sokkel op maat

89,00 incl. btw

Let op: I.v.m. de huidige drukte worden bestellingen geplaatst vanaf 19-05-2024 opgepakt na 09-06-2024

Levertijd: 8-10 werkdagen

Gespoten kwaliteit

 • Sokkel zelf samen te stellen
 • Gespoten in RAL-kleur naar wens
 • Enkel binnen te gebruiken
 • Keuze uit mat of zijdeglans afwerking
 • Verzending binnen NL 9,95 p/s

Sokkel op maat laten maken

Wilt u graag een sokkel op maat laten maken? Dan bent u bij Luukzuilen.nl op de juiste plek. Wij kunnen namelijk diverse zuilen compleet naar uw wens maken. Bij ons krijgt u altijd een sokkel die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Wij maken sokkels graag voor u op maat!

Bij alle zuilen die wij in onze collectie hebben opgenomen, kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, afwerkingen en aanvullende opties. Hierdoor is de kans groot dat de zuilen die wij aanbieden aan uw wensen voldoen. Is dit helaas toch niet het geval? Dan vinden wij het geen enkel probleem om voor u een sokkel op maat te maken.

Wat zijn de mogelijkheden voor een zuil op maat?

Bij de mogelijkheden om een zuil op maat te laten maken, kunt u onder andere denken aan de volgende opties:

 • Andere vormen;
 • Sokkels met uitsparingen erin, zoals bijvoorbeeld een kabeldoorvoer;
 • Sokkels in uw bedrijfskleur of huisstijl;
 • (Kleine) kubussen;
 • Sokkels die in elkaar te schuiven zijn;
 • Zuilen die dienen als scheidingswand

Heeft u zelf andere ideeën? Dan horen wij dit graag, zodat we met u mee kunnen denken en kunnen voorzien van een advies op maat.

Hoe kunt u een sokkel op maat laten maken?

Wilt u graag door ons een zuil op maat laten maken? Dan kunt u hiervoor een offerte opvragen of contact met ons opnemen om uw wensen door te geven. Aan de hand daarvan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken voor een zuil op maat.

Daarnaast is het voor de gespoten sokkels mogelijk om uw eigen sokkel samen te stellen door middel van de sokkel configurator. Met de configurator bepaalt u zelf de afmetingen van de sokkel tot op de centimeter nauwkeurig. Bepaal vervolgens een RAL-kleur naar wens en kies uit de afwerkingen zijdeglans of mat.

Welke sokkel afmetingen zijn mogelijk met de sokkel configurator?

Er zijn maximale afmetingen verbonden aan de sokkels die in de configurator te bestellen zijn. Binnen deze maximale afmetingen is de sokkel nog met regulier transport te versturen, waardoor de verzendkosten laag blijven.

Minimaal LxBxH:             10 x 10 x 4 cm
Maximaal LxBxH:             70x 50 x 140 cm

Daarnaast is het mogelijk om grotere afmetingen via het offerteformulier aan te vragen. Er zal dan product specifiek bekeken worden naar de mogelijkheden en welke transportkosten hierbij van toepassing zijn.

Waarom een sokkel op maat laten maken door Luukzuilen.nl?

Wanneer u uw zuil door ons laat maken, krijgt u gegarandeerd een uniek exemplaar van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan namelijk bekend om ons gebruik van bijzondere en hoogwaardige afwerkingen van uitstekende kwaliteit.

Wij denken graag met u mee

Wanneer wij voor u een sokkel op maat gaan maken, horen wij graag wat uw wensen zijn. Hoe uitgebreider u aan ons uw wensen doorgeeft, hoe beter wij met u kunnen meedenken. Daarnaast kunt u als vanzelfsprekend van ons advies op maat verwachten. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u goed adviseren en samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een zuil op maat.

Wij hanteren een snelle levering, zelfs voor maatwerk

Wij houden de productie van zuilen zoveel mogelijk in eigen beheer. Een groot voordeel hiervan is dat wij over het algemeen zelfs maatwerk sokkels snel kunnen leveren. En uiteraard kunnen wij uw bestelling door heel Nederland op elk gewenst adres leveren.

Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een sokkel op maat laten maken en bent u benieuwd of dat wat u in gedachten heeft mogelijk is? En bent u ook benieuwd tegen welk tarief wij dit voor u kunnen realiseren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Het is ook mogelijk om uw wensen te mailen naar info@luukzuilen.nl. Wij zullen uw aanvraag of bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.