Ronde sokkel

Vanaf 220,00 incl. btw

Let op: I.v.m. de huidige drukte worden bestellingen geplaatst vanaf 19-05-2024 opgepakt na 09-06-2024

Levertijd: 12-14 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • Kunststof met bodem
  • Gespoten in zijdeglans RAL-9016
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 60 kg
  • Gewicht 31,5x80cm sokkel: 9 kg

De ronde sokkel valt meteen op door zijn vorm: net een beetje anders. Een speelse manier om uw product op te presenteren, welke er op de ronde sokkel vanuit iedere hoek goed uit zal zien.

Ronde zuil op maat

De ronde zuil wordt naadloos vervaardigd uit voornamelijk kunststof en vormt daardoor een stabiele en stevige basis voor vele producten. Met een organisch design en keuze uit de diameters 31,5 cm en 40 cm en de mogelijkheid tot elke gewenste hoogte, is de ronde zuil helemaal op maat samen te stellen. Door te kiezen voor ronde sokkels in het wit, benadrukt u de bijzondere ronde vorm. Wilt u vooral de speelsheid van de ronde vormen benutten dan zijn bijvoorbeeld pastelkleuren zeer geschikt. Liever meer contrast? Dan kunt u ook kiezen uit een RAL-kleur of kleurcode naar wens. En bent u party planner of winkelier en wilt u graag mee gaan met de trendkleur van nu, dan is overspuiten van uw huidige sokkel ook mogelijk bij Luukzuilen. Zo blijft u elk seizoen up-to-date met de trend van nu, en kunt u extra lang genieten van uw sokkel.

Inzetbaarheid ronde sokkel

Voor een extra speels effect kunt u verschillende ronde sokkels – in afmeting en kleur – met elkaar combineren en zo bijvoorbeeld inzetten als sweet table of cadeautafel bij uw feest of bruiloft. Maar ook in een winkel of etalage zijn deze zeer goed te combineren met andere vormen zoals hexagon of vierkant.

Maatwerk? Vraag een offerte aan of mail uw wensen naar info@luukzuilen.nl.