Etalage sokkel

Vanaf 165,00 incl. btw

Levertijd: 8-10 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • MDF in verstek
  • Standaard gespoten in water gedragen zijdeglans lak RAL-9016 (maar leverbaar in vrijwel iedere kleur)
  • Enkel binnen te gebruiken en niet bestand tegen langdurig contact met water
  • Draagkracht ± 30 kg
  • Gewicht 60x60x20cm sokkel: 12 kg

Uw etalage is hét uithangbord van de winkel. Het paradepaardje waar uw mooiste producten van het seizoen gepresenteerd staan, waarmee u de nieuwsgierige klanten naar binnen trekt. Een bijpassende etalage sokkel is hierbij onmisbaar en vormt letterlijk de basis van uw productpresentatie.

De perfecte hoogte
Producten gepresenteerd op ooghoogte is waar mensen als eerste naar kijken. Een lage sokkel is dan ook uitermate geschikt om de grotere objecten zoals paspoppen, torso’s of modellen op de presenteren en tot de juiste hoogte te positioneren. Weet u nog niet helemaal hoe u de sokkel in wilt zetten voor uw winkel? In de blog: Sokkel in uw winkel? 4 tips voor de juiste productpresentatie! vindt u meer informatie hierover.

Etalage sokkel op maat
De sokkels zijn aan te passen naar alle gewenste hoogtes en breedtes voor een passende presentatie van uw decoratie of product. Maar ook een verzwaarde variant, extra versteviging of het gebruik van brandvertragende materialen kan hierop toegepast worden. Daarnaast zijn allerlei kleuren en afwerkingen mogelijk zodat de etalage sokkel complimenteert met uw huisstijl of producten. Standaard is de afwerking zijdeglans (RAL-9016).

Bijpassende vormen
Naast vierkant of rechthoekige sokkels zijn ook andere vormen mogelijk. Zo laat rond en hexagon zich ook goed combineren als sokkel in uw etalage.

Spoedlevering etalage blok
Heeft u een winkelopening die snel dichterbij komt? Een spoedlevering is mogelijk. Mail uw wensen door naar info@luukzuilen.nl of vraag een maatwerk offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.