sokkel zwart

Sokkel zwart

Vanaf 110,00 incl. btw

Let op: I.v.m. de huidige drukte worden bestellingen geplaatst vanaf 17-06-2024 opgepakt na 24-06-2024

Levertijd: 8-10 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • MDF in verstek met bodem
  • Gespoten in zijdeglans lak RAL-9005
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 80 kg
  • Gewicht 30x30x80cm sokkel: 8 kg

Sokkel zwart

Sokkel zwart heeft een chique, luxe en tijdloos karakter. Doordat zwart alle kleuren om zich heen als het ware absorbeert, staat uw product extra in de schijnwerpers. Hierdoor is zwart een echt statement op uw sokkel en zet u meteen een sterke sfeer neer.

Voordelen sokkel zwart

Zwart is een elementaire kleur en daardoor perfect te combineren met vele producten en kleuren.  Dit maakt de zwarte sokkel ideaal voor uw winkelinrichting, op de beursvloer of in uw interieur. Tevens heeft het als voordeel dat de zuil optisch kleiner oogt door het zwart, waardoor de productpresentatie op een subtiele maar krachtige manier de aandacht trekt.

Afwerking zwarte zuil

De zwarte sokkel komt standaard in gespoten RAL- 9005. De benaming hiervoor is gitzwart en heeft een zeer diep zwarte uitstraling. Voor een minder donkere look, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een andere zwarttint op uw zuil, of de keuze maken voor een mat zwarte afwerking in de webshop. Wilt u meer informatie en afbeeldingen van de drie populaire zwarte RAL-tinten bekijk dan de blog: Zwarte zuil kopen? Dit zijn de 3 meest gekozen tinten!

Zwarte zuil op maat

Zijn de mogelijkheden in de webshop nog niet geheel toereikend voor u, dan kunt u gemakkelijk een zwarte sokkel op maat samenstellen. U maakt dan de perfecte combinatie tussen afmeting, afwerking, zwarte kleur en eventueel extra opties zoals wielen of plexiglas kap. Stuur uw wensen vervolgens door middels het aanvraagformulier of via info@luukzuilen.nl en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat.