Sokkel met plexiglas kap

Vanaf 230,00 incl. btw

Levertijd: 12-14 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • MDF in verstek met bodem
  • Gespoten in zijdeglans RAL-9016
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 60 kg
  • Gewicht 30x30x80cm sokkel: 8 kg
  • Incl. standaard verlijmde plexiglas kap
  • Incl. 12mm plint op sokkel voor de kap

Soms heeft u één product dat net iets specialer is dan de andere. Extra aandacht genereren of het versterken van deze boodschap doet u dan eenvoudig met de plexiglas kap sokkel. Een glasheldere plexiglas kap zorgt ervoor dat alle aandacht op uw product komt te liggen zonder compromis van slechte belichting. Ideaal voor in uw galerie, winkel of gewoon in de woonkamer. Door het gebruik van de acrylaat kap, voorkomt u dat het product kan worden aangeraakt en houdt u deze tevens vrij van stof. En omdat ieder product zijn eigen specifieke afmetingen heeft, kan zowel de plexiglas kap als de sokkel op maat gemaakt worden.

Pasvorm plexiglas kap
Om de plexiglas kap uitgelijnd en op zijn plek te houden, wordt een 12 mm MDF plaatje boven op de sokkel bevestigd en in dezelfde kleur als de sokkel gespoten (naar wens te bepalen). Hier schuift de kap dan perfect overheen, en draagt tevens bij aan de luxe uitstraling.

Algemene eigenschappen
De sokkel is in verstek gezaagd en verlijmd, waarna deze wordt afgekant zodat er geen zichtbare naden ontstaan. Vervolgens wordt deze gespoten in meerdere lagen watergedragen zijdeglans lak. Wit (RAL-9016) is hierbij de standaard afwerking, maar een kleur naar wens – of zelfs betonlook – is natuurlijk ook mogelijk.

De stofkap wordt gemaakt van 3 mm plexiglas en is kops verlijmd. Een in verstek verlijmde stofkap behoort ook tot de mogelijkheden.

Liever een andere afmeting of afwerking? Maatwerk is zeker mogelijk, vraag een offerte aan of mail uw wensen naar info@luukzuilen.nl.