Verzending & afhalen

Verzendkosten

Voor inpak- en verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) wordt €9,95 per zuil gerekend (incl. btw). Naar België wordt hiervoor €11,95 (incl. btw) in rekening gebracht per zuil. De kosten voor een verzending naar een ander Europees land zal worden aangegeven in het besteloverzicht.

Verzendkosten bij afwijkende afmetingen

Heeft u een maatwerk sokkel besteld, dan zal er altijd gecommuniceerd worden wat de betreffende verzendkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en hoeveelheid.

Verzenden

De zuilen worden verzonden binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en vrijwel ieder ander Europees land. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u hiervan altijd een bericht met bijbehorende track-and-trace nummer. Luukzuilen garandeert een zorgvuldige en deugdelijke verpakking. Mocht de bestelling toch beschadigd aankomen (doos en inhoud) meld dit dan meteen bij de bezorger en laat deze hier een aantekening van maken. Meld het dan ook zo snel mogelijk – uiterlijk binnen 72 uur – bij Luukzuilen dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Levertijd

De levertijd per product staat op de betreffende productpagina. Heeft u een maatwerk sokkel besteld dan wordt er altijd gecommuniceerd over de exacte levertijd.

Afhalen

Heeft u een product online besteld dan is deze natuurlijk gratis af te halen in de werkplaats van Luukzuilen. Let op: Luukzuilen werkt alleen op afspraak! Er zal in overleg met u een afspraak worden ingepland voor het ophalen van uw bestelling. Ophalen van bestellingen is doorgaans mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Ophalen op een ander tijdstip is mogelijk in overleg. Zorg altijd voor eigen inpakmateriaal (zoals doeken o.i.d.) om de bestelde zuilen in te vervoeren.

Stel een vraag