Retourneren

Retourneren van een sokkel

Bent u niet tevreden met uw sokkel en u wilt deze graag terugsturen? Dat kan, u heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen af te zien van de (onjuiste) aankoop. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het product in ontvangst is genomen.

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, vragen wij u om ons per e-mail op de hoogte te stellen om de overeenkomst te herroepen. Hiervoor is het mogelijk gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping. Let er wel op dat sokkels die speciaal voor u in een afwijkende afmeting/kleur/houtsoort zijn gemaakt vallen onder maatwerk en daarmee niet geretourneerd kunnen worden. Twijfelt u of dit het geval is, bel of mail ons dan even voor verdere uitleg.

Aandachtspunten

Wij willen u graag attenderen op de volgende punten. Zowel het product als de verpakking is essentieel in de waardebepaling van het te retourneren product. Graag melden we u dan ook voorzichtig om te gaan met de producten en deze graag terug te sturen in de originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Mocht er schade ontstaan, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product. Het is dan ook noodzakelijk onbeschadigde artikelen te retourneren om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

Na het herroepen van de overeenkomst zullen wij het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding naar u overmaken. Wordt er slechts een deel van de bestelling teruggestuurd zullen wij de verzendkosten niet retourneren. Eventuele extra gemaakte verzendkosten buiten ons aanbod van de standaard verzendkosten zullen we niet vergoeden. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De goederen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na mededeling van herroeping aan ons terug gezonden te worden of te overhandigen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Terugbetaling

Wij betalen het bedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins wordt ingestemd; in ieder geval zullen er nooit kosten in rekening worden gebracht voor de terugbetaling.

Ons retouradres:

Luukzuilen
Hekven 7E
4824 AD Breda
Nederland