sokkel wit

Sokkel wit

Vanaf 110,00 incl. btw

Levertijd: 8-10 werkdagen

Gespoten kwaliteit

  • MDF in verstek met bodem
  • Gespoten in zijdeglans RAL-9016
  • Enkel binnen te gebruiken
  • Draagkracht ± 80 kg
  • Gewicht 30x30x80cm sokkel: 8 kg

Sokkel wit

Sokkel wit biedt het perfecte podium voor bijvoorbeeld uw kunstwerk, sieraden of plant om op te stralen. De witte sokkel is dan ook niet meer weg te denken uit musea, galeries en interieurs. Hoe dat kan? De witte zuil laat ruimte over voor het product dat erop gepresenteerd staat. Door enkel te dienen als een basis presentatie object zijn vele producten hierop te combineren. Het simpele design in combinatie met een professioneel gespoten afwerking in een lichte tint, maakt de sokkels van Luukzuilen een duurzaam product waar u nog jaren van kunt genieten.

Afwerking witte sokkel

De sokkel wordt standaard gespoten in een hoogwaardige zijdeglans interieurlak (RAL-9016). Vrijwel alle andere wittinten en kleurcodes zijn uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan een RAL-kleurcode of de Sikkens Concept 5051.  Tevens is mat wit ook een mogelijkheid.

Witte zuil op maat

We produceren graag de perfecte witte zuil voor u op maat, want soms voldoet een standaard aangeboden zuil uit de webshop niet. Denk hierbij aan specifieke eisen zoals afmetingen, draagvermogen, krasvastheid etc. Vraag een maatwerk offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte of mail uw wensen naar info@luukzuilen.nl.

Achtergrondinformatie wit

De witte ‘kleur’ op een sokkel of zuil kent vele varianten en tinten. In mijn blog: Witte zuil? Zo kiest u de juiste wittint! onderzoek ik de belangrijkste verschillen van de drie populairste witte tinten op sokkels. Namelijk RAL-9016, RAL-9010 en RAL-9001. Welke witte tint kiest u voor uw zuil?