Veelgestelde vragen

Is een spoedlevering ook mogelijk?

Voor vrijwel elke bestelling is een spoedlevering mogelijk. De normale levertijd staat op elke productpagina. Een spoedlevering kan, afhankelijk van uw order, vaak al binnen enkele dagen gerealiseerd worden.

Hoe wordt een sokkel van lak voorzien?

De sokkels worden professioneel gespoten met water gedragen lak. Dit is beter voor zowel het milieu als voor uw gezondheid. De bodem van de sokkel wordt hierbij niet voorzien van lak. Let er hierbij ook op dat sokkels niet te dicht tegen elkaar geplaatst worden om blocking en daarbij mogelijke beschadigingen te voorkomen. (blocking: lak tegen lak)

Zijn de sokkels gevoelig voor water?

Omdat de sokkels gespoten worden in een water gedragen lak, is deze gevoelig voor aanraking met vocht/water. Mocht er water op de sokkels komen, maak deze dan zo snel mogelijk droog om te voorkomen dat de verf gaat bladderen.

Is het mogelijk de zuilen te bestikkeren?

Door Luukzuilen wordt deze bewerking niet aangeboden. Dit en elke andere nabewerking is dan ook mogelijk onder eigen verantwoordelijkheid. Stickers kunnen het gespoten oppervlak mogelijk aantasten/beschadigen.

Wat is de levertijd van een sokkel?

Op de productpagina van elke desbetreffende sokkel staat een levertijd aangegeven in werkdagen. Voor maatwerk geldt een afwijkende levertijd, welke altijd met u wordt gecommuniceerd.

Zijn de sokkels ook geschikt voor buiten?

Elke sokkel die wordt aangeboden in de webshop is standaard enkel geschikt voor binnen. Wilt u toch liever een sokkel die ook buiten toegepast kan worden, mail dan gerust voor de mogelijkheden van de desbetreffende sokkel.

Wat is het gewicht van een sokkel?

Het gewicht van elke sokkel wordt standaard bij elke productpagina aangegeven in de afmetingen 30x30x80cm. Hierdoor heeft u een indicatie van wat een grotere of kleinere sokkel weegt. Mocht u het specifiek voor een bepaalde afmeting willen weten dan kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Zijn er ook andere kleuren mogelijk dan RAL-kleur?

Er zijn naast RAL-kleuren ook andere kleuren mogelijk. Er wordt standaard gewerkt met Sikkens verf. Een voorwaarde is dat de kleur voor deze verf gemengd moet kunnen worden. Mail voor de mogelijkheden.

Welke gewicht kan een sokkel dragen?

In de blog draagvermogen mdf sokkel staat beschreven welke draagkracht een standaard sokkel heeft. Tevens staat er bij elke productpagina wat een sokkel kan dragen. Wilt u een sokkel met meer draagkracht? Mail dan uw wensen naar info@luukzuilen.nl.

Zijn de prijzen op de site inclusief BTW of exclusief BTW?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.