Sokkel op maat

Wilt u graag een sokkel op maat laten maken? Dan bent u bij Luukzuilen.nl op de juiste plek. Wij kunnen namelijk diverse zuilen compleet naar uw wens maken. Bij ons krijgt u altijd een sokkel die aan al uw wensen en eisen voldoet. Op deze pagina vindt u er meer informatie over.

Wij maken sokkels graag voor u op maat!

Bij alle zuilen die wij in onze collectie hebben opgenomen, kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, afwerkingen en aanvullende opties. Hierdoor is de kans groot dat de zuilen die wij aanbieden aan uw wensen voldoen. Is dit helaas toch niet het geval? Dan vinden wij het geen enkel probleem om voor u een sokkel op maat te maken.

Hoe kunt u een sokkel op maat laten maken?

Wilt u graag door ons een zuil op maat laten maken? Dan kunt u hiervoor een offerte opvragen of contact met ons opnemen om uw wensen door te geven. Aan de hand daarvan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken voor een zuil op maat.

 

Neem contact op

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een zuil op maat?

Bij de mogelijkheden om een zuil op maat te laten maken, kunt u onder andere denken aan de volgende opties:

  • Een plaatje van een ander materiaal op de sokkel (u kunt hierbij denken aan plaatjes van glas, plexiglas, beukenhout en een gouden of zilveren spiegelplaat. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat het vooral weten);
  • Zuilen die dienen als scheidingswand;
  • Sokkels in uw bedrijfskleur/huisstijl;
  • (Kleine) kubussen;
  • Sokkels die in elkaar te schuiven zijn.

Heeft u zelf andere ideeën? Dan horen wij dit horen graag, zodat wij kunnen kijken of het mogelijk is om uw ideeën uit te voeren.

Waarom een sokkel op maat laten maken door Luukzuilen.nl?

Wanneer u uw zuil door ons laat maken, krijgt u gegarandeerd een uniek exemplaar van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan namelijk bekend om ons gebruik van bijzondere en hoogwaardige afwerkingen van uitstekende kwaliteit.

Wij denken graag met u mee

Wanneer wij voor u een sokkel op maat gaan maken, horen wij graag wat uw wensen zijn. Hoe uitgebreider u aan ons uw wensen doorgeeft, hoe meer wij met u kunnen meedenken. Daarnaast kunt u als vanzelfsprekend van ons advies op maat verwachten. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u goed adviseren en samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een zuil op maat.

Wij hanteren een snelle levering, zelfs voor maatwerk

Wij houden de productie van zuilen zoveel mogelijk in eigen beheer. Een groot voordeel hiervan is dat wij over het algemeen zelfs maatwerk sokkels snel kunnen leveren. En uiteraard kunnen wij uw bestelling door heel Nederland op elk gewenst adres leveren.

Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een sokkel op maat laten maken en bent u benieuwd of dat wat u gedachten heeft mogelijk is? En bent u ook benieuwd tegen welk tarief wij dit voor u kunnen realiseren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Het is ook mogelijk om uw wensen te maken naar info@luukzuilen.nl. Wij zullen uw aanvraag of bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

 

Vraag een offerte aan