Bezorgen

Verzendkosten
Voor inpak- en verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) wordt €20 per zuil gerekend (incl. btw). Naar België wordt hiervoor €25 (incl. btw) in rekening gebracht per zuil.

Grotere producten met een gordelomvang van 3 meter of meer (2 x de breedte + 2 x de lengte + 1 x de langste zijde van een pakket) wordt een pallettarief gerekend van €50 (incl. btw).

Verzenden
De zuilen worden verzonden binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België. Dit gebeurt met GLS en/of Transmission. Luukzuilen garandeert een zorgvuldige en deugdelijke verpakking. Mocht de bestelling toch beschadigd aankomen (doos en inhoud) meld dit dan meteen bij de bezorger en laat deze hier een aantekening van maken (voor verdere informatie over beschadigde producten, zie garantie en klachten). Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een track-and-trace nummer.

Levertijd
De levertijd en voorraad per product staat op de betreffende productpagina. Heeft u een maatwerk sokkel besteld, kan de levertijd afwijken. Er wordt dan na de bestelling altijd gecommuniceerd over de exacte levertijd.

Afhalen
Heeft u een product online besteld dan is deze natuurlijk gratis af te halen in de werkplaats van Luukzuilen. Let op: Luukzuilen werkt alleen op afspraak! Er zal in overleg met u een afspraak worden ingepland voor het ophalen van uw bestelling. Ophalen van bestellingen is doorgaans mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Ophalen op een ander tijdstip is mogelijk in overleg. Zorg altijd voor eigen inpakmateriaal (zoals doeken o.i.d.) om de bestelde zuilen in te vervoeren.