Betalen

U kunt bij Luukzuilen op de volgende manieren veilig betalen:

  1. iDEAL
    iDEAL staat voor het direct betalen van uw bestelling via uw eigen internetbankomgeving. Het voordeel hiervan is dat de betaling direct geautoriseerd wordt en kan daarom snel worden doorgezet in het systeem, zodat uw bestelling hierna meteen door Luukzuilen in behandeling kan worden genomen.
  2. Bankcontact/Mister Cash (Belgische betaalmethode)
    Mister Cash staat voor het direct betalen van uw bestelling via uw eigen internetbankomgeving. Het voordeel hiervan is dat de betaling direct geautoriseerd wordt en kan daarom snel worden doorgezet in het systeem, zodat uw bestelling hierna meteen door Luukzuilen in behandeling kan worden genomen.
  3. Overboeking
    U kunt tijdens het bestelproces de keuze maken om een handmatige overboeking te doen. Wanneer u de overboeking hebt uitgevoerd en deze succesvol is ontvangen, zal u op de hoogte worden gesteld en wordt de order verwerkt.

 

SSL-connection

Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding herkent u via het gele slotje rechtsboven in de adresbalk. Dit garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Het is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Luukzuilen garandeert een veilige en betrouwbare transactie met u en uw bank.